Kedves Látogatóink!
Üdvözöljük Önöket a szilikongyöngy.hu weboldalán!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik cumiláncok, rágcsaláncok készítésével, értékesítésével. Gyakori probléma hazánkban a szükséges alapanyagok gyors beszerzése. A termékek eredetének és minőségi megfelelőségének igazolása. Sajnos szomorúan tapasztaltuk, hogy külföldi rendeléseink során soha nem egyezett 100%-ban a megrendelt és a kiszállított termék. Volt mennyiségbeli vagy szín eltérés, de előfordult, hogy egy termék helyett teljesen mást küldtek.

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a szilikon gyöngyök és rágókák, natúr fa termékek, a cumilánc-, rágcsalánc készítés alapanyagainak azonnali beszerzését tegyük lehetővé mindenki számára. Termékeink nagy részét egyenesen a gyártótól importáljuk, ami lehetővé teszi a kedvező árakat, valamint az EU-s  (EN 71) szabványok által megkövetelt minőségi garanciát.

Minden szilikon termékünk élelmiszer-tisztaságú (100% food-grade) szilikonból készült. BPA, ftalát, ólom és PVC mentes. "CE" tanúsítvánnyal rendelkezik. Az EN71-1,-2,-3,  szabványoknak megfelel. Egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Puha, vízálló, íztelen és szagtalan.

Folyamatosan bővülő választékunkal követjük a vásárlói igényeket, trendeket. Garantáljuk a pontos, precíz kiszolgálást, szállítást és a jó ügyfél kapcsolatot. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink a lehető legrövidebb idő alatt megkapják rendelésüket, ezért a rendeléseket 3 munkanapon belül kiszállítjuk.

Áruházunk
• 14 napos visszavásárlási garanciát ad
• 17.000 Ft feletti vásárlás esetén a rendelést ingyenesen szállítjuk.

Webáruházunk minden látogatójának kellemes vásárlást kívánunk!