Kedves Látogatóink!
Üdvözöljük Önöket a szilikongyöngy.hu weboldalán!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik cumiláncok, rágcsaláncok készítésével, értékesítésével. Gyakori probléma hazánkban a szükséges alapanyagok gyors beszerzése. A termékek eredetének és minőségi megfelelőségének igazolása. Sajnos szomorúan tapasztaltuk, hogy külföldi rendeléseink során soha nem egyezett 100%-ban a megrendelt és a kiszállított termék. Volt mennyiségbeli vagy szín eltérés, de előfordult, hogy egy termék helyett teljesen mást küldtek.

Meggyőződésünk, hogy egy kis odafigyeléssel mindez elkerülhető.

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a szilikon gyöngyök és rágókák, a cumilánc-, rágcsalánc készítés alapanyagainak azonnali beszerzését tegyük lehetővé mindenki számára. Termékeink nagy részét egyenesen a gyártótól importáljuk, ami lehetővé teszi a kedvező árakat, valamint az EU-s szabványok által megkövetelt minőségi garanciát. Gararantáljuk a pontos, precíz kiszolgálást, szállítást és a jó ügyfél kapcsolatot.

Folyamatosan bővülő választékunkal követjük a vásárlói igényeket, trendeket. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink a lehető legrövidebb idő alatt megkapják rendelésüket, ezért a munkanapokon de. 10:00-ig leadott rendeléseket a következő munkanapra kiszállítjuk.

Áruházunk
• 14 napos visszavásárlási garanciát ad
• 15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen  szállít házhoz.

Webáruházunk minden látogatójának kellemes vásárlást kívánunk!